CURS 24-25: 50 ANYS, NOUS HORITZONS, VIU I CELEBRA !

  Benvinguts i benvingudes al curs 24-25 ple de celebracions ja que aquest curs l'escola fa 50 anys ! I aquest número s'ha de celebrar, estem d'acord oi? Voleu saber una mica com?

Per començar el primer que vaig fer va ser el logo per l'agenda de l'escola, per la carpeta, per la meva llibreta de programació i per un detallet que donarem el primer dia de curs a tot l'alumnat i al professorat, així que encara no us puc avançar.


Abans de marxar de vacances també vaig deixar lligat una activitat musical que mai havia fet, i que em fa una mica de "respecte". No sé si vosaltres l'haureu fet alguna vegada.
És la creació d'un himne per a l'escola ! Aquest curs l'alumnat de sisè serà l'encarregat d'escriure i composar una melodia que després ensenyarem a tota l'escola i la gravarem per tenir un record per sempre d'aquesta data. Expliqueu-me en comentaris si vosaltres en teniu alguna experiència per compartir !

Per acabar avui us volia ensenyar la llibreta de programació que sempre elaboro durant l'estiu i que aquest any està tunejada de festa i celebració!
Té totes les plantilles que poguessiu necessitar com a tutors i tutores i sobretot com a especialistes de música. Per a vosaltres li he canviat el títol, només diu VIU I CELEBRA perquè no tots celebrem 50...
 



I si te la demanes durant el mes de setembre et vindrà de regal una activitat d'inici i una altra de final de curs, més un parell d'autoavaluacions. Què T'interessa?



Pots accedir amb aquest enllaç si la vols en CATALÀ
i en aquest altre si la vols en CASTELLÀ VIVE Y CELEBRA

I tu, què celebres aquest curs?

Comentaris