ÈXIT TIQUETS DEL NAUFRAGI


  Quan acabem d'aprendre una cançó de la cantània fem una petita activitat en una fitxa en format A5 per omplir en parelles i així treballar algun aspecte de la Cantània que hagi pogut explicar al llarg de l'aprenentatge d'aquella cançó. Per exemple: els personatges, el diapasó, els instruments que surten a l'obra, aspectes del text...




Són activitats de 10 minuts però m'ajuden a avaluar si s'ha entès aquell contingut que s'ha explicat o acabar d'arrodonir el dia. Després d'omplir-lo l'enganxen a la seva llibreta de música, de manera que els quedarà un recull del que s'ha anat treballant a l'aula.

Vosaltres també feu servir èxits tiquets a l'aula de música?

Us els deixo i si els feu servir, em farà molta ilusió que m'ho expliqueu :)


Comentaris

  1. Judith : Quina passada de materials!!!! nosaltres treballem Cantània en 30' setmanals, però compartiré el teu materials amb les meves companyes per si ens atrevim a donar un espai a les activitats que proposes. Enhorabona i moltes, moltes gràcies per compartir!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies pel feedback ! Hi ha algunes de les fitxes que es poden fer en 10' o alguna companya que no és especialista me les ha demanat per si li toca substituir a música :)

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

No oblidis subscriure't al blog si t'ha agradat el que has vist!