ELS ESTILS MUSICALS

Pels alumnes de cicle superior els he creat aquest genially amb 10 estils musicals diferents.


https://view.genial.ly/60a04cffb034540d41b551bc/presentation-els-estils-musicals


El mestre ha de preparar l'aula per l'activitat, necessitarà uns cartellets amb els números de l'1 al 10, 10 tauletes obertes amb el genially o la primera vegada ho busquen els alumnes, uns auriculars conectats, una imatge i una fitxa amb informació per estil musical, i per últim la fitxa de les nostres reflexions. 

El mestre repartirà una carta a l'atzar amb els números de l'1 al 20. Quan tothom tingui la seva es podran aixecar i anar a la taula que té aquest número i es trobaran dos alumnes que treballaran junts durant 10/12 minuts. I què hauran de fer?

  Els alumnes miraran bé la fotografia, llegiran la fitxa informativa, escoltaran i veuran un tros del video, i després per torns (Timed Pair Share) aniràn compartint les seves observacions i escrivint-les en la fitxa a dina-3 de "les nostres reflexions".

Amb aquesta activitat a més a més d'aprendre el contingut dels diferents estils musicals, podràn conèixer les afinitats musicals de cada un d'ells i així fer més vincle amb els companys.


El model de fitxa per omplir l'he fet amb el canva: 


Quna han passat els 10 minuts es tornen a repartir les cartes, però aquesta vegada si a un alumnes li surt el mateix número que acaba de fer, se li canviarà. Quan tothom tingui un número es tornaran a aixecar i a buscar la nova taula amb el número i tot el material preparat. Canvien l'estil musical i el company. 
Durant una sessió d'una hora podrem fer uns 4 canvis. La resta ho poden continuar mirant desde casa i la pròxima setmana els demanaré que preparin una presentació d'un grup musical que els agradi i que vulguin compartir amb la resta de la classe. Tenen els passos a seguir al final del genially.



Per últim us deixo les imatges i les fitxes amb informació que els alumnes havien de llegir:

Comentaris