LA FÀBRICA DE COLORS

Aquest any començo un projecte molt bonic amb els nens i nenes de P5, que és el de cantar una cantata infantil d'UT música.
Es diu "La fàbrica de colors" composta per Sergi Salinas, i que canten nens de P5 a 2n amb acompanyament d'instruments en directe també tocats per nens i nenes.
Si necessiteu més informació podeu mirar la seva web: UTmúsica. 
Aquí penjo les fitxes que donaré a la tutora de P5 per a que les pengi al racó de música de la seva classe i així pugui repassar les cançons amb ells.

Les imatges són extretes del PDF que ens envien del conte il.lustrat pel Jaume Porta.


I aquí us deixo tots els videos de les cançons que estem aprenent de la cantata LA FÀBRICA DE COLORS. Tots els videos estan fets per Quima Urrea i estan fets a partir del material que ens proporciona UT música.

1. LA FÀBRICA DE COLORS


2. EL MÓN DEL REVÉS



3. EL BOSC DE COLORS




4. FOSC



5. GIRA




6. QUIN GIRIGALL
video de la 2a veu



7. LA FÀBRICA DE COLORS (REPRISE)

Comentaris

  1. Nosaltres la vam fer l'any passat amb llengua dels signes a la ZER El Moianes Llevant, amb els nens de EI i CI de tota la ZER. Va ser molt bonic!

    ResponElimina
  2. Jo em vaig enamorar l'any passat quan la va cantar el meu fill, a part de l'impacte positiu que va tenir en ell aquesta cantata. No parava de demanar-me les cançons a casa, al cotxe.... Va gaudir molt i encara se'n recorda, i crec que això els marca molt :)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

No oblidis subscriure't al blog si t'ha agradat el que has vist!