GENER - DÀMARIS GELABERT

Qui no coneix a la Dàmaris Gelabert?
Tots els nens a les llars d'infants ja surten cantant la cançó del Bon dia, o els dies de la setmana... fins i tot els pares porten als seus nens petits a les festes del barri a veure-la cantar, i ells també canten les cançons!

La Dàmaris és pedagoga, musicoterapeuta, autora i cantant de cançons infantils. És llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona, especialista en Musicoteràpia i graduada amb honors pel Berklee College of Music de Boston (E.E.U.U.). Educadora de massatge infantil, creadora del mètode Totsona d’Estimulació Musical a l’etapa 0-6 i pionera a Espanya de les Cançons Personalitzades. Imparteix xerrades, cursos i seminaris a diferents universitats, escoles i centres de formació.  Combina la docencia amb concerts, audicions, tallers i espectacles per a nens, famílies i escoles.

Jo a l'escola també l'utilitzo bastant, sobretot el disc TOT SONA dedicat als aspectes musicals, com els compassos, els instruments, el fort i el fluix, el ràpid i el lent...

Un altre imprescindible també a les meves classes és el CD de Cançons populars + Noves, on surten cançons per a totes les festes tradicionals, una tradicional i una altra feta per ella.

Si vols veure exemples, clica aquí

NOVETATS DE LA DÀMARIS:
Heu escoltat la versió jazzística de les seves cançons més populars?


Sabeu que ara està al teatre amb el seu espectacle de Nadal junt amb els In Crescendo?
Aprofiteu si voleu passar una estona amb família !! Clica a la foto per més informació.

I si voleu saber més coses sobre aquesta artista mireu la seva pàgina web



Comentaris