MEDALLES PER PARES MÚSICS

Aquest any serà el cinquè que porto escrivint el blog de l'escola, editant videos que vaig gravant als nens a les classes, compartint les fotos, penjant material per a que els nens se'l mirin i gaudeixin d'una estona més de música a casa, ja que a l'escola només fem una hora diaria.
A vegades penso si tota aquesta feina que hi ha al darrera, que comporta moltes hores davant l'ordinador, compensa...
A mi m'agrada molt fer-ho i penso continuar, però em pregunto.. els pares se'l miren, saben i els interessa el que fem a l'aula de música?
Sé que alguns pares si que ho fan, perquè les tutores m'ho diuen, sobretot dels petits.
Però ja sabeu que m'agrada molt pensar i crear, així que he pensat en idear unes medalles per aquells pares que escriguin comentaris al blog sobre les activitats dels seus fills. Els he motivat dient que si m'escriuen i em posen els seus noms els aniré coneixent poc a poc. Ja sabeu que els especialistes veiem poc als pares. I m'ha funcionat!!! De moment m'han escrit tres famílies aquesta setmana!!
La finalitat del blog és apropar les activitats de la classe de música als pares i que aquests mostrin interès sobre les activitats que fan els seus fills.
Doncs per agraïr-los el seu esforç (o no), he pensat en fer unes medalles pels pares, on els converteix també en músics i els agraeixo el seu temps per mirar el blog.
Què us sembla?

Comentaris

  1. Bon dia Judith,
    del tabal i la dolçaina tens algun material xulet?
    m'encanta el teu blog, ets una artistaaaaa i refaenera.
    moltes gràcies per compartir el teu treball.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ho sento ! No tinc res.
      Moltes gràcies pel teu comentari Unknow :)

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

No oblidis subscriure't al blog si t'ha agradat el que has vist!