diumenge, 28 d’agost de 2016

EXEMPLE DE TREBALL EN GRUPS COOPERATIUS A MÚSICA

Amb els nens de cinquè vam fer un treball de musicar contes en grups cooperatius.
Durant 5 sessions havien de posar sons instrumentals a un conte, afegir una cançó tradicional i una melodia inventada amb instruments de plaques.
En les fitxes està explicat per sessions el que feiem cada dia.
Ens vam organitzar en grups cooperatius, cada grup decideix quin rol tindrà cada membre i així treballen més organitzats.
Vaig elaborar els cartells pels càrrecs que tenia cada nen en el seu grup :
Cada nen es posava la seva pulsera per poder identificar-se millor.
plantilla per fer les pulseres:Aquí us deixo les fitxes de treball que farem servir durant les 5 sessions que durarà el treball, per si us fan falta:

A les hores d'informàtica també van treballar de valent. Van haver d'escriure el seu conte a format word i decorar-lo amb els instruments que havien afegit. Mira Els treballs aquí

Després de fer la representació al teatre de l'escola davant del public d'infantil, a la classe els vem tornar a representar un a un, els vaig enregistrar i vaig demanar que els nens escrivissin les coses que més agradaven, les que havien de millorar... i realment van ser molt critics, tan en aspectes positius com en negatius. Tots van acceptar els comentaris constructius dels seus companys i això ens ajudarà a fer-ho cada vegada millor!

Els videos dels contes ja están penjats. Busqueu al blog de FEM MÚSICA a l'etiqueta de grups cooperatius.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...