ELS ESTILS MUSICALS

 Us presento el segon volum de la revista Beethoven per als petits grans músics.



Aquest volum està dedicat als estils musicals i en les seves pàgines trobareu l'origen i les característiques de 11 estils musicals.

El jazz, el country, el metal, el reggaeton... entre d'altres i al final dues pàgines de passatemps.

Com es treballarà amb aquesta revista?

El docent ha de preparar l'aula per l'activitat, necessitarà uns cartellets amb els números de l'1 al 11, 11 tauletes/ordinadors obertes amb el genially, uns auriculars conectats, una imatge i una fitxa de la revista amb informació per estil musical, i per últim l'enllaç a un padlet.

El docent repartirà una carta a l'atzar amb els números de l'1 al 11 per duplicat. Quan tothom tingui la seva es podran aixecar i anar a la taula que té aquest número i allà es trobaran dos alumnes que treballaran junts durant 10/12 minuts. I què hauran de fer?

Les parelles miraran bé la fotografia, llegiran la fitxa informativa, escoltaran i veuran un tros del video, i després decidiran quina característica escriure al padlet, sempre vigilant de no repetir-ne cap.

Al cap de 10 minuts es tornaran a repartir les cartes i així podran tenir una altra parella amb la que compartir sobre un estil musical diferent.

Amb aquesta activitat a més a més d'aprendre el contingut dels diferents estils musicals, podràn conèixer les afinitats musicals de cada un d'ells i així fer més vincle amb els companys.




El genially que hem utilitzat és aquest:

https://view.genial.ly/60a04cffb034540d41b551bc/presentation-els-estils-musicals


Comentaris