CANTÀNIA "LES PORTES DEL MÓN" FETA !

 I per fi va arribar el gran moment en que m'emportava a l'alumnat de cinquè a L'Auditori per fer la cantània de "Les portes del món" !



Va ser un gran dia ple d'emocions, l'alumnat estava molt emocionat de poder pujar dalt de l'escenari amb els seus materials i poder cantar totes les cançons que haviem estat treballant desde gener a l'aula.

Per tenir un gran record d'aquesta experiència, els grups de cinquè estan el·laborant una presentació entre tots amb el programa de presentacions de google, parlant del procés d'aprenentatge, de la història de la Cantània, de les seves cançons, coreografies i material, de l'assaig general davant de l'alumant de 4rt i del gran dia al teatre Auditori.

Com els hi he exposat ?
A l'aula els vaig explicar que fariem 4 grups i cada grup havia de parlar d'un d'aquests aspectes:
1. La història de "Les portes del món" i els seus autors
2. Procés d'apenentatge a l'aula (escalfament de veu, dossier, èxit tiquets..)
3. Sobre les cançons (les favorites, vestuari, material i coreos)
4. Dia del concert (L'Auditori, la directora, els instruments, les emocions viscudes..)
Cada alumne/a va decidir en quin grup li agradaria estar, i quan es van juntar primer van parlar de què escriuria cada un sobre el tema que ells havien escollit i finalment cada alumne individualment està escrivint la seva diapositiva.
Per afegir a cada diapositiva fotografies, els vaig compartir en el drive del classroom les fotografies que jo els havia anat fent a les classes així com les imatges que vaig utlitzar per fer el seus dossiers i els videos.

Us deixo per aquí les fotos de com està anant :





Si necesiteu la plantilla de la presentació podeu fer-vos una còpia aquí

Comentaris