INICI DE CURS "relax and do your best" 22-23

 Bon inici de curs 22-23 a tots els docents!

Contenta de tornar a començar un curs amb plena normalitat, i després de dos cursos treballant al límit, he pensat que la llibreta de programació d'aquest any aniria dedicada a la nostra cura personal, ja que abans de cuidar als altres ens hem de cuidar nosaltres, i així donar el màxim a l'hora de programar i planificar activitats motivadores pel nostre alumnat.

Així que la llibreta "Relax and do your best" t'ajudarà a pensar en tu i cada mes podràs anotar els moments que et dedicaràs a tu mateix per a que no se t'oblidi mai. Aquest curs potser és el moment de canviar alguns hàbits personals per estar a tope. Quin serà el teu primer canvi?  El meu apuntar-me a fer ioga els divendres :)




Si t'agrada la pots adquirir a la meva pàgina de PPT, clicant aquí.


Si ets un docent que tanca la llum quan surt de l’aula,  vas en bici a l’escola, imprimeixes sempre per les dues cares del full, portes una ampolla reciclable per veure aigua i la teva prioritat és la conservació  del planeta, llavors la teva agenda és la del curs passat, "Deixem petjada", que està actualitzada per aquest curs també.

Ja ho tens tot preparat ?

MOLT BON CURS 22-23 !




















Comentaris