TEMPS D'UKELELE

 Pas a pas, i poc a poc, estem començant el projecte d'ukelele a l'escola, al qual li diem TEMPS D'UKELELE i del qual estan participant l'alumnat de tercer fins a sisè.

A l'escola tenim 13 ukeleles i es fan servir per parelles que han escollit els mateixos nens i nenes, amb la qual han de compartir l'instrument i ajudar-se. 

Durant aquests primers dies amb l'ukelele han après moltes coses. Les 3 tècniques (rasgueig, punteig, i sons percutius.) A cantar i tocar alhora. A saber les parts de l'instrument i el nom de les notes de les 4 cordes, a afinar l'ukelele i a respectar les rutines per poder treballar.

Teniu el materal d'ukelele a la mea pàgina de PPT.

Aquí us deixo algunes de les fitxes que els he preparat i hem treballat aquestes sessions:







Comentaris

  1. Vaig veure per instagram les targetes que acompanyaven als afinadors, em van agradar molt. Moltes gràcies per compartir-les.

    ResponElimina
  2. Hola Judith! Este curso empiezo con la experiencia del ukelele y estas fichas que propones me parecen geniales como recordatorio de los conceptos básicos del instrumento. Las he adaptado y traducido al euskera para tenerlas en la pared de clase. Muchísimas gracias por compartir!!! Felicidades por tu trabajo.

    ResponElimina
  3. Gràcies per aquest material!!

    ResponElimina
  4. quin material més bonic i funcional! gràcies per compartir!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

No oblidis subscriure't al blog si t'ha agradat el que has vist!