CARTELLS DE LES QUALITATS DEL SO - LA MARATÓ

Amb motiu de la Marató de Tv3 m'he afegit a la proposa de @mestressolidaries i he creat un material que està a la venda, i que tot el recaudat serà per ajudar a la investigació sobre les enfermetats mentals que és el tema d'aquest any de la Marató.

Els he creat de manera senzilla, amb només un color i molt visual per facilitar la seva lectura a tot tipus d'alumnat. Els trobaràs en dos tamanys, un de gran per penjar i uns de més petits per poder manipular.

1. Podràs trobar cartells amb les qualitats del so i silenci, amb targetes amb diferents combinacions de so i silenci per a que poguem interpretar-los amb instruents de percussió que tinguem a l'aula o amb el nostre propi cos.


2. Uns altres cartells són els símbols del fort, mig fort i fluixEstan en dos tamanys, uns grans per penjar i uns més petits per manipular. Després he creat també unes targetes amb diferents combinacions d’intensitats per a que poguem interpretar-los amb instruments de percussió que tinguem a l’aula o amb el cos. Em fa molta il.lusió presentar-vos-els perquè els he dissenyat amb una pissarra digital portàtil.


3. I els últims cartellets que trobareu són els símbols del agut i el greu dins d’unes casetes. Estan en dos tamanys, uns grans per penjar i uns més petits per manipular. Després he creat també unes targetes amb diferents combinacions d’intensitats per a que poguem interpretar-los amb instruments melòdics com campanes, xilòfons.. que tinguem a l’aula o amb la veu. I uns altres amb casetes buides per a que els infants facin les seves creacions.


Si els vols aconseguir, només has d'anar al següent enllaç: CARTELLS SO-SILENCI








Comentaris