DEIXEM PETJADA LLIBRETA CURS 2021-22

 


Ets un docent que tanca la llum quan surt de l’aula? Vas en bici a l’escola? Imprimeixes sempre per les dues cares del full? Portes una ampolla reciclable per veure aigua? Totes aquestes preguntes ens ajuden a saber si realment tenim una conducta ecològica o si pel contrari, la conservació  del planeta no és la nostra prioritat. Per ajudar-te a fer el canvi tens aquesta agenda pel curs 2021-22.


Aquesta agenda está dedicada al nostre planeta i a la preocupació que tenim per poder frenar el canvi climàtic. Amb ella aprendrem a anar canviant hàbits que ens ajudaran a cuidar-la i deixar una petjada positiva. Cada dia podem posar el nostre granet de sorra per no contribuir a la degradació i sobre-consum dels recursos naturals. Així cada mes et dono un consell per intentar reduïr el teu impacte en el planeta. Hi ha dibuixades 5 petjades a sota de cada consell. Cada vegada que realitzis una acció pel planeta pots pintar una petjada del mes que sigui. A final de curs farem un recompte per veure si ets un mestre que porta una vida sostenible i et preocupa la salut del nostre planeta.


En la versió en català : 

Com la llibreta está feta per una especialista de música, no podien faltar les cançons del grup PETACA (Petit Taller de Cançons) que han tret un disc que es diu “La veu de la Terra”. Cada mes pots escoltar una cançó i reflexionar amb el claustre o el teu grup classe sobre la seva lletra.

Al final de la llibreta trobaràs plantilles per si vols fer els reptes amb el teu grup classe.

Estàs preparat pel repte?




Aquesta vegada trobaràs els documents per descarregar a la web de Profes Papel Tijera.

 

Comentaris