JOC "TROBA L'INTRÚS" DE INSTRUMENTS

 Avui us porto un joc per aprendre les característiques dels instruments d'una manera lúdica.


És el joc de TROBA L'INTRÚS, on els nens i nenes per grups hauran de descobrir quin instrument és l'intrús de cada targeta, justificant la seva resposta. A vegades pot haver més d'una solució, així que mentre la justificació estigui ben feta el joc estarà ben resolt.

Fem equips de 4 i els repartim una pissarra vileda i un retolador. Farem la tècnica dels caps numerats. Posarem a la pantalla les targetes del joc i els deixarem un minut per a que debateixin en grup quin instrument del grup és l'intrús i perquè. Quan tots ho tinguin clar i ho sàpiguen explicar, el secretari ho escriu a la pissarra. Amb el tapís al centre que numera als alumnes de cada grup, el mestre dirà un número entre l'1 i el 4i els qui el tinguin hauran de demostrar que saben explicar el perquè de la seva tria. En acabar, els companys de l'equip feliciten els seleccionats.

Si vols el joc en català, clica aquí

Si quieres el juego en castellano, pincha aquí





Comentaris

  1. Jo no les faria a infantil, hi ha algunes tarjetes que són difícils i s'han de justificar bé per donar-les per vàlides. Si les hagués fet per infantil potser les hagués fet molt m és senzilles amb l'intrús més diferenciat dels altres instruments.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

No oblidis subscriure't al blog si t'ha agradat el que has vist!