AGRUPACIONS INSTRUMENTALS: MÚSICA DE CAMBRA

Aquest mes estem treballant les agrupacions instrumentals a cinquè, i ho he fet amb grups cooperatius.

Per grups de 4 hauràn d'extreure informació de la nova revista que ha sortit a l'escola ! (He pensat de donar la informació en un format més modern i atractiu pels alumnes i m'he inventat una revista que surt mensual per als meus petits grans músics, de moment és el primer número, però potser aniré continuant amb aquest format per altres temes i així ampliar la col·lecció... Què us sembla la idea?)

La revista l'he fet amb canva i he fet servir les seves imatges, més les de la pàgina web d'audicions escolars amb el seu permís donat.


Es diu "La revista Beethoven dels Petits Grans Músics" i en el número del mes de maig ens parla sobre les agrupacions instrumentals, què són, quina és la seva història, quins tipus hi ha, i al final no podien faltar els passatemps. Cada grup tindrà un exemplar de la revista i haurà d'extreure la informació d'un tipus de música de cambra (duo, trio, quartet, quintet i la orquestra de cambra), i analitzar un video que els correspon (veure els models abaix) Els he posat dos per a que puguin escollir un dels dos. Hauran d'omplir una fitxa on recullen la informació i després preparar-se la seva exposició a la resta dels grups, explicant-nos la informació de la fitxa i el video que han escollit i que després veurem tota la classe. Mentre es fa l'exposició, la resta dels grups els faran una valoració d'aquesta.
Quan tots els grups hagin acabat l'exposició podrem fer un joc tipus: quiz-quiz-trade o un kahoot, ja us aniré informant.

REVISTA DEL MES DE MAIG:

FITXA PER OMPLIR PER GRUPS:


RÚBRICA D'AVALUACIÓ DE L'EXPOSICIÓ ORAL:

 EXEMPLES DE VIDEOS A ESCOLLIR UN:

Duo:


Trio:

Quartet de corda:



Quintet de vent:



Orquestra de cambra:





Comentaris