ACTIVITATS NADALENQUES

 No us passa a vosaltres que al no fer el concert de Nadal tenim més temps de classes que altres anys !

Doncs a mi em sembla genial per aprofitar per fer diferents activitats nadalenques que abans no podia fer perquè ja estàvem dins dels assajos pel gran dia.

De quines activitats us parlo ?

1) Tocar nadales amb campanes afinades o boomwhackers. Per això tenim la gran ajuda de videos tan ben fets com els que surten al canal musication:

i també en trobaràs en el canal de handbell star:

I pels nens i nenes més petits ? Doncs també tenim uns videos amb cançons súper fàcils per fer amb les campanes. Mireu al canal de Boomy Tunes.



2) Podem picar en un pot de iogurt d'aquells grans tan bons que ens porten al menjador de l'escola, i que de mica en mica s'omple la pica, i ja en tinc un per cada alumne !
Coneixeu el canal de Sammy Foster ? Allà podeu trobar moltes idees ! Com aquest Carol of the bells tan molón:

3) I de percussió corporal ? També en tenim ! Amb la típica cançó Sleigh Ride :

o de més modernes (més idees al canal de Mr.Noé):



4) Exercicis de ritme picant amb els pals xinesos, o amb dos llapis:


5) I per últim, agafeu aquest got de plàstic que tenen els nens i nenes en la seva bossa d'instruments penjant de la taula :) . I proveu de fer algun d'aquests jocs (jo em quedo amb el fàcil que sóc molt patata amb això dels jocs de gots :(


6) Per últim us deixo una curiositat, pels que també feu anglès, és el canal Art for kids hub, que ens ensenyen a dibuixar a en Rudolph:



Espero haver-vos donat alguna idea per aquests dies de desembre.
Recordeu que demà comencem amb el calendari d'advent musical !! No oblidis obrir cada dia una finestreta i descobrir una nadala.

Comentaris