LA MÚSICA ENS EMOCIONA

 Aquest any i més que mai hem de treballar en les emocions dels nens i nenes. Que els alumnes puguin descubrir quines emocions senten i han sentit durant aquests mesos de confinament sense venir a escola, que sàpiguen posar-li nom i a gestionar-les. Desde la meva vessant d'especialista de música els he preparat un dossier que anirem treballant tant a l'aula com a casa (en cas de confinament).



Es tracta d'un dossier on cada mes es treballarà una emoció i ens ajudarem de la música per aflorir totes les seves vivències i plasmar-les amb un dibuix i una petita reflexió de quan s'han sentit així. 

He intentat fer un disseny modern tipus "instagram", on cada dibuix fos una foto que es penja, i a sota un escrit explicant el que han dibuixat, sense oblidar els possibles # (jejej)




L'escrit amb la definció de cada sentiment l'he extret del llibre EMOCIONARI de l'editorial PALABRAS ALADAS.

 Si te'l vols descarregar, clica aquí 

També t'agrairia un comentari per saber si t'ha agradat el recurs.

Comentaris

  1. Quina gran idea. Ets una gran mestra. Aquesta setmana provaré el teu recurs a la classe i ja et comentaré com ha funcionat. Segurament m'engresco a fer-ho amb la ESO també. Gràcies per la teva bona feina i per compartir-ho. Ens ajudes molt.

    ResponElimina
  2. Una idea genial i més per aquest curs, gràcies per compartir tant bons recursos!

    ResponElimina
  3. Hermosa propuesta!!! Gracias por compartirla🤩🎶

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

No oblidis subscriure't al blog si t'ha agradat el que has vist!